ALL ABOUT US

THE PEOPLE OF MYLUSTRE

MYLUSTRE

MISI KITA

Kami berhasrat untuk mengamalkan budaya yang adil & jujur ​​dan membina perniagaan yang menguntungkan yang akan sentiasa meningkatkan kemampuan, kemahiran & pengetahuan kami. Mendidik mereka yang ingin belajar dan menolong mereka yang memerlukan pertolongan serta untuk berkongsi apa yang berharga dalam hidup dengan membawa nilai, besar atau kecil, kepada semua pihak yang berkepentingan, iaitu pelanggan, kakitangan, pelabur dan pemiliknya.

About us

About us

Founder & Managing Director
Osman Ali

Lulusan dari Universiti Nasional Singapura (NUS) dengan gelar B.Sc dalam Sains, jurusan Biologi Haiwan dan Biologi Molekul Sel, Osman memacu visi strategik MyLustre dan memimpin pasukan pengembangan produk dengan pengalamannya yang luas dalam industri Farmaseutikal dan Kesihatan Tambahan sejak tahun 1994. Pengalamannya merangkumi kategori produk dalam diabetes, darah tinggi, kardiovaskular, psikotropik, kemoterapi, gasteroenterologi, probiotik dan prebiotik.

Call to action


CERITA KITA

Dari penemuan minat Osman dalam Farmaseutikal dan Kesihatan, sebuah syarikat dilahirkan pada tahun 2005, Organic Health. Dengan dedikasi dan tujuan strategik pasukan dalam membantu orang memperbaiki kehidupan mereka melalui produk dan sains makanan yang berkesan yang telah menunjukkan hasil yang terbukti dalam maklum balas positif banyak pelanggan.

Peralihan ke MyLustre pada tahun 2011 adalah untuk memiliki arah, pertumbuhan dan pengembangan jenama yang lebih baik baik di pasaran khusus dan massa. Pertumbuhan dan kejayaan di Singapura mengikuti pengembangan ke Malaysia.

Hari ini, MyLustre membina kehadiran dalam talian dengan permulaan mylustre.com yang memberi tumpuan dalam mengembangkan pasaran e-dagang. Walaupun begitu, masih terus kukuh dalam berhubungan terus dengan pelanggan kami yang dihargai.

Call to action

PEMBANGUNAN PRODUK

MyLustre banyak melabur dalam Penyelidikan & Pembangunan dan juga Kawalan Kualiti di mana kami memastikan bahawa produk akan memberikan faedah optimum kepada pelanggan dengan penggunaan bahan berkualiti dan tidak ada kompromi dalam keselamatan. MyLustre mengembangkan produk yang pelanggan sedang hadapi dengan cabaran dalam dunia yang berkembang pesat ini. Rakan Makmal kami adalah Makmal SGS dan HSA di mana lebih banyak produk berisiko tinggi dihantar untuk ujian pemalsuan penuh. Ini untuk memastikan semua produk kami tidak mengandungi racun kawalan dan bahan terlarang. Setiap produk kemudian akan dinilai oleh pasukan Quality Control untuk memastikan standard tertinggi dipenuhi.

PENGELUARAN & PEMBUATAN

Produk MyLustre dihasilkan di kilang yang mempunyai kelulusan GMP yang merupakan sistem untuk memastikan pembuatan produk dikendalikan dan konsisten mengikut standard kualiti yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan di Malaysia. Kilang rakan kongsi MyLustre juga diperakui ISO9001: 2005. Ini adalah standard antarabangsa yang menentukan keperluan untuk sistem pengurusan kualiti (QMS).

MyLustre juga memastikan aspek halalan tayyiban melalui berbagai pendekatan dalam produksi, pemprosesan, penyediaan, pengedaran, dan pemasaran produk makanan, yang harus dilakukan sesuai dengan kehendak Undang-Undang Syariah.

Call to action

TANGGUNGJAWAB SOSIAL KORPORAT

MyLustre sentiasa fokus untuk memberi kembali kepada masyarakat. Misi MyLustre adalah untuk membantu kumpulan pelajar yang sering diabaikan di kelas menengah serta kanak-kanak istimewa yang memerlukan perhatian dan perbelanjaan yang lebih tinggi.

MyLustre pertama kali melancarkan Program Kembali Ke Sekolah pada tahun 2016. MyLustre memberikan bantuan dengan pengagihan sebanyak $ 10,000 untuk pelajar pendidikan tinggi, madrasah dan juga kanak-kanak istimewa yang memerlukan bantuan untuk keperluan pendidikan mereka.

MyLustre juga melancarkan kempen pada tahun 2020, Purchase With Purpose dengan kerjasama MIJ Education Hub. Ia adalah sekolah Berkeperluan Khas yang menawarkan kurikulum akademik dan kemahiran hidup harian untuk pelajar, berumur 4 hingga 30 tahun.

Lisa John

Roselinda

Corporate 2nd IC & Regional Operations Manager

Lisa John

Zalifa

Regional Accounts & Financial Manager

Lisa John

Nur Izwa

Communications Manager

Lisa John

Hanis

Media Team Leader

Lisa John

Adil Rosli

E-Commerce & Digital Marketing Executive

KAMI DI MYLUSTRE

#LIFEATMYLUSTRE berpusat di sekitar budaya kita. Nilai-nilai kami menghubungkan dan memberi inspirasi kepada kami. Tingkah laku kita membina hubungan yang dipercayai. Dan pengalaman yang kami sampaikan mencipta kenangan abadi. Kami bereksperimen, kami belajar, dan kami berusaha untuk melakukan yang lebih baik setiap hari.

The best benefits

HUBUNGI KAMI

ML Regional Sdn Bhd 
42A-2, Jalan PJU 5/20D, 
The Strand, Kota Damansara, 
47810, Petaling Jaya, Selangor. 

No Phone: +603 6151 9051 
Email: mycustomercare@mylustre.com 
Whatsapp: +60 17 512 3401